ALHAMDULILLAH.



Hai guys! OK bunga di atas hanya sebagai hiasan k. hehee.. Post aku harini pasal semalam kakak aku DURRATUL AFLAH dan juga suaminya HAMIRUL selamat diijab kabulkan dengan sekali lafaz..=) Alhamdulillah.. jadi jugak dorang sebagai suami isteri ye.. dorang ni berkenalan kat internet then 2 or 3 tahun kenal.. dan terus kahwin.. nni lah nama nye CINTA MUKA BUKU.. hahahaha :D Majlis berlangsung pada pukul 11.30.. dan awal2 lagi kawan aku aishah n nana dah datang dah.. awal gile dorang datang.. aku mase tuh pon tak sampai lagi taw.. then dorang stay situ sampai pukul 2.. Dan pukul 2 tuh, syamira and MY SUPERMANNNNNNNN!! Dataaang :3 hehe.. superman aku >_< hehe.. Aku nak layan superman aku tapi syamira pon ade kan mase tuh so tak dapat lah nak layan die.. hehe.. layan skejap2 jeee..  Mase tuh hadooyaiiii kat sane tandas die halimunan so tak nampak.. aku punyaa lah tak tahan dan akhir sekali.. teeeetttttttttttttttttttttttttttttt -.- (tolong jangan fikir benda lain k) okay majlis habis pada pukul 4.30 kot.. n kiteorang pon kemas2 dan sedia untuk balik.. Alhamdulillah~.. semuanye berlansung dengan meriah dan tak hujan  mase tuh.. cuaca baik jee.. dia faham haritu adalah hari yang sangat bermakna untuk kakak aku.. sebenarnye, den takde idea ni nak post... den malas ni nak post. tapi diesebakan den bosan.... den post lah sesuatu... ni pon care taip den yang paling paling malas... tapi apeape pon.... semoga seronok membaca.. yang tak baca tuh pon takper =)

2 comments:

iezayusof said...

wahh <3 tahniah tahniah!

Fiezah Suhaimi said...

@iezayusof terima kasih :D