Diana Amir Sah Bertunang, Tahniah!


Assalamualaikum. Hye semua !
Harini nak cerita psal diana amir yang sah bertunang! Hehehehee

Kalau sudah namanya selebriti, perkara baik sebegini walau tidak mahu dihebahkan pasti akan sampai jugak ke telinga peminat.

Dalam program hiburan di TV9 jumaat yang lalu, Diana Amir telah mengesah status beliau yang kini sudah berggelar tunagan orang & lelaki bertuah itu bergelar seorang ustaz.

Update 1 : Pandai pandai je tulis 'ustaz'. Tunang diana amir ini bernama Mohd Habib Bullah merupakan seorang pensyarah di UiTM Merbok Kedah (Sains Pentadbiran & Pengajian Polisi).

Melaluii laporan eksklusif Galaksi, terpapar gambar Diana Amir & tunang beliau seorang ustaz yang pada kini cukup tampan sedang memotong kek bersama. Ah sangat romantis okayyy.

Namun laporan tidak meyebut nama tunag Diana Amir mahu pon tempoh pertunangan mereka sebelom pasangan ini bakal disatukan dengan ikatan yag sah.

Diana Amir turut memberitahu yang majlis tunang ini sengaja beliau senyapkan & akan memberitahu kepada umum apabila mereka mempunyai tarikh untuk berkahwin nanti.

Tahniah buat Diana Amir & oasangan. Semoga jejaka tampan ini merupakan imam yang dicari Diana Amir selama ini. Kahwin, jangan lupa lah jemput saye disini. Heh -..-