Kepada peminat Oppa Gangnam Style


Assalamualaikum.

Ini haa, cek nak habaq sikit nih kat peminat peminat si gangnam gangnam gangnam nih. Haaa cek dah besarkan gambar nih sebesar besar yang boleh. (padahal x bsr pon) Hang bace elok elok yeee. Jangan pulak buat tak tahu ibarat mencurah air ke daun keladi. Ini nasihat dari ustaz Azhar Idrus. Sape tak kenal die nih kan, semua kenal dia nih. Nasihat die, ceramah die semua bagus-bagus. So dengar elok-elok. Dan lepas nih takde dah nyanyian OPPA GANGNAM STYLE. Tak de lagi terlombat sini, terlombat sana. Dan macam2 lagi lah gaya die. Sebenarnye saya pon minat jugak, tapi tak terlebih. Macam sikit sikit lah. Dan lepas bace bende nih, terus lupakan. Nih ambek dari facebook. Scroll lagi lagi sebab tgh bocan time tuh then ternampak lah bende nih. Then update lah kat blog supaya mesej nih akan tersebar dan jadi panduan kepada manusia. Dan kepada peminat setia die nih, silalah korang lupakannnn segala galanya. Apeape pon, sebelom minat sesuatu, ambek tahu dulu ape sebenarnye die. Sekian dari saya, Assalamualaikum.

2 comments:

~ Cik LuLu ~ said...

Saya pun baru dgr fenomena ney.. kesian ketinggalan..nasib kamu share..tq atas infonya

Fiezah Suhaimi said...

sama sama :) perkara mcm nih mmg kene disebarkann..